Loading Dogodki

Želite zgraditi prepoznavno blagovno znamko? Želite uspešno prodajati na spletu? Želite zgraditi trden odnos s svojimi strankami, pri tem pa ne porabiti celega premoženja?

Za uspešno prodajo na spletu je bistveno, da s svojimi potencialnimi strankami zgradite odnos in zaupanje. Kupci najhitreje kupujejo od ponudnikov, ki jih poznajo, zato je izjemnega pomena, da zgradite dobro blagovno znamko. Z webinarji lahko dosežete točno to. Nudijo hiter, ugoden ter v veliko primerih tudi najučinkovitejši način doseganja velikega števila ljudi. Kaj je pa za vas, kot izvajalce, pri tem najboljše? Izvedete jih lahko kjerkoli, začetna investicija je nična (ali zelo nizka), na zelo enostaven način boste prišli do novih kontaktov prav tako pa boste prihranili stroške najema dvoran, prevoza… Pridobijo pa tudi vaše stranke, saj si lahko webinarje ogledajo kadarkoli.

Predaval bo Gaber Marolt, Diplomirani ekonomist, z kot dvajset let izkušenj z vodenjem kreativnih timov in je za svoje delo na področju avdio-vizualnih umetnosti s kolegi prejel Viktorja, Bronasti grb Mestne občine Celje in več drugih nagrad.

Kaj se boste naučili?

  • Zakaj izvajati webinarje?
  • Kako skovati celovito strategijo za izvedbo prodajno učinkovitih webinarjev?
  • Kako se lotiti snemanja webinarja?
  • Zakaj webinarji delujejo oz. zakaj so webinarji učinkovito prodano orodje?

Lokacija: Prostori podjetja IT Melona, Lackova cesta 78a, 2000 Maribor

Termin: 22.3.2019, 9:00-12:00