Loading Dogodki

Želite izvedeti več o LinkedInu? Želite oblikovati profil, ki bo odseval vašo strokovnost? Se želite naučiti uporabljati LinkedIn za pridobivanje novih poslovnih kontaktov in širjenje svoje poslovne mreže?

LinkedIn je družbeno omrežje, z več kot 450 milijoni uporabnikov, zastavljeno tako, da v središče postavlja posameznika ter mu nudi prostor kjer se lahko poslovno predstavi. Spletno identiteto si gradi s pomočjo kakovostno izpolnjenega osebnega profila, povezovanja z ostalimi uporabniki, obenem pa se lahko pridruži različnim skupinam, kjer poglobi svoje znanje s prebiranjem različne strokovne literature. Grajenje poslovne identitete, mreženje in izobraževanje – vse to je LinkedIn.

Predavala bo Biserka Kišič, ustanoviteljica podjetja Kisik Komunikacije. Ima več kot 20 let izkušenj z različnih področij marketinga in odnosov z javnostmi. Deluje v slovenskem in mednarodnem poslovnem okolju. Ima bogato znanje o posameznih kanalih komuniciranja in njihovih specifikah, o sodobnih trendih v digitalnem marketingu, o sodobnih strategijah in pristopih, ki so potrebni za doseganje komunikacijskih ciljev podjetja.

Kaj se boste naučili?

  • Kaj sploh je LinkedIn in zakaj je prisotnost na njem nuja?
  • Možnosti nastopa na LinkedInu ter v kakšne namene ga uporabljati?
  • Kakšen je dober osebni profil?
  • Kako se strateško lotiti LinkedIna?
  • Kako z LinkedInom zgraditi mrežo kakovostnih kontaktov in kako komunicirati z njimi?
  • Nastop podjetja na LinkedInu – cilji, možnosti

Lokacija: Prostori podjetja IT Melona, Lackova cesta 78a, 2000 Maribor

Termin: 28.3.2019, 9:00-11:00

Vstopnice

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vstopnice ni več na voljo