Loading Dogodki

Želite čimbolje izkoristiti LinkedIn v poslovne namene? Želite izboljšati komunikacijo na LinkedInu in tako pridobiti nove poslovne priložnosti? Želite razširiti svojo mrežo sledilcev in tako povečati svojo prezenco?

LinkedIn je družabno omrežje, ki osvaja poslovni svet in postaja nepogrešljivo orodje poslovne komunikacije. Nudi mreženje poslovnim uporabnikom, posameznikom, strokovnjakom  iz različnih področij poslovanja (znotraj svoje stroke ali izven nje) ter jim pomaga graditi strokovni ugled.

Predavala bo Biserka Kišič, iz podjetja Kisik Komunikacije, z 20 letnimi izkušnjami na različnih področjih marketinga in odnosov z javnostmi. Ima  izkušnje v mednarodnem in slovenskem poslovnem okolju, bogato znanje o posameznih kanalih komuniciranja in njihovih specifikah, o sodobnih trendih v digitalnem marketingu, o sodobnih strategijah in pristopih, ki so potrebni za doseganje komunikacijskih ciljev podjetja.

Kaj se boste naučili?

  • Postavitev in ureditev dobrega osebnega profila
  • Širjenje mreže
  • Postavitev in optimizacija strani podjetja
  • Vsebinski marketing – vrste objav, odzivnost, strateški načrt objavljanja
  • Najpogostejše napake pri komuniciranju na LinkedInu
  • Napredne možnosti uporabe LinkedIna

Lokacija: Prostori podjetja IT Melona, Lackova cesta 78a, 2000 Maribor

Termin: 4. 4. 2019, 9:00-11:00

Vstopnice

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vstopnice ni več na voljo