Loading Dogodki

Želite izvedeti več o LinkedInu? Želite oblikovati profil, ki bo odseval vašo strokovnost? Se želite naučiti uporabljati LinkedIn za pridobivanje novih poslovnih kontaktov in širjenje svoje poslovne mreže?

LinkedIn je družbeno omrežje, z več kot 450 milijoni uporabnikov, zastavljeno tako, da v središče postavlja posameznika ter mu nudi prostor kjer se lahko poslovno predstavi. Spletno identiteto si gradi s pomočjo kakovostno izpolnjenega osebnega profila, povezovanja z ostalimi uporabniki, obenem pa se lahko pridruži različnim skupinam, kjer poglobi svoje znanje s prebiranjem različne strokovne literature. Grajenje poslovne identitete, mreženje in izobraževanje – vse to je LinkedIn.

Predavala bo Biserka Kišič, ustanoviteljica podjetja Kisik Komunikacije. Ima več kot 20 let izkušenj z različnih področij marketinga in odnosov z javnostmi. Deluje v slovenskem in mednarodnem poslovnem okolju. Ima bogato znanje o posameznih kanalih komuniciranja in njihovih specifikah, o sodobnih trendih v digitalnem marketingu, o sodobnih strategijah in pristopih, ki so potrebni za doseganje komunikacijskih ciljev podjetja.

Kaj se boste naučili?

  • Kaj sploh je LinkedIn in zakaj je prisotnost na njem nuja?
  • Možnosti nastopa na LinkedInu ter v kakšne namene ga uporabljati?
  • Kakšen je dober osebni profil?
  • Kako se strateško lotiti LinkedIna?
  • Kako z LinkedInom zgraditi mrežo kakovostnih kontaktov in kako komunicirati z njimi?
  • Nastop podjetja na LinkedInu – cilji, možnosti

Lokacija: Sončna predavalnica, NLP Center, Maribor, Lackova cesta 78a, 2000 Maribor

Termin: 22.11.2019, 8:00-11:00