Loading Dogodki

S pomočjo uvedbe elektronskega poslovanja med podjetnikom in računovodjo se spreminja več desetletij ustaljen način dela, ki pa prihrani ogromno časa vsem deležnikom v procesu. Spoznali boste avtomatski sistem za izmenjavo in zajem podatkov ter knjiženje, prednosti elektronskega arhiva dokumentov, prednosti avtomatskih opomnikov, kako lahko virtualni asistent pomaga pri osnovnih vprašanjih in še mnogo več.

Pridružite se nam na webinarju, kjer boste izvedeli zakaj je potrebno digitalizirati računovodstvo in kako se tega najlažje lotiti!

Slavko Frelih in Jani Vodušek vam bosta preko praktičnih primerov predstavila, kako lahko sodobna tehnologija zagotovi ažuren pretok podatkov in dokumentov znotraj podjetja ter v računovodstvo. Ključni moment digitalizacije teh procesov je avtomatizacija vseh rutinskih in ponavljajočih se opravil, tako kot tudi brezpapirno oz. elektronsko poslovanje. Pri tem mora računovodja opustiti vsa ročna dela, ki jih lahko namesto njega opravi računalnik, saj ni več vprašanje ali se BO računovodstvo digitaliziralo, temveč le še ‘KDAJ’ in ‘KAKO’ se bo to zgodilo. Digitalizacija je priložnost, ki prinaša računovodskemu servisu preprostejše opravljanje opravil, če zna pravilno uporabljati ustrezna orodja, ki omogočajo mobilnost, digitalizacijo, optično branje, elektronsko poslovanje in virtualne asistente, ki niso zgolj trend, ampak skorajda nuja.

Predavatelja

SLAVKO FRELIH

Direktor operative v podjetju PRONET Kranj

Slavko Frelih

Slavko Frelih, ima dolgoletne izkušnje s področij informatike, prodaje, tehnične podpore in vodenja projektov. Pri svojem delu se vsakodnevno srečuje z informacijskimi rešitvami, ki pomagajo podjetjem do boljših poslovnih rezultatov. Področja njegovega delovanja in svetovanja so predvsem avtomatizacija poslovnih procesov, uvedba e-poslovanja in digitalizacije ter avtomatizacija izmenjave podatkov z računovodstvom.

JANI VODUŠEK

Računovodja v podjetju iZID PLUS.

Jani Vodušek

Jani Vodušek prihaja iz računovodskega podjetja iZID PLUS. To je podjetje, v katerega so združili 17 letne izkušnje računovodskega servisa (Jamis) ter podjetniške izkušnje s področja svetovanja, in izobraževanja. Odlikuje jih natančnost, zanesljivost in smelost, ki bo vaše poslovanje poneslo v nove višave. Trudijo se, da vas čimbolj razbremenijo administrativnega dela, da se lahko vi posvetite poslovanju in uspešnosti vašega podjetja.

 • Kaj je ključnega pomena pri digitalizaciji storitev računovodstva?

 • Katere elemente mora upoštevati računovodski servis pri zagotavljanju storitev?

 • Usmerjanje računovodstva v prihodnosti – online oblika ali e-bančinštvo?

 • Kako digitalne podatke in kontakte spremeniti v prihodek?

 • Udeležite se online delavnice

  Digitalizacija računovodstva

  ki bo potekala 15.2.2023, v online obliki

Webinar: Digitalizacija računovodstva

Ne oklevajte, razlogov za udeležbo je veliko

 • razumevanje potreb in želja vaših strank, podjetij in javnih inštitucij

 • kako boste sledili digitalnim strategijam

 • avtomatizacija vseh rutinskih in ponavljajočih se opravil

 • praktični nasveti, ki jih lahko uporabite takoj

 • kako se pripraviti na digitalizacijo računovodstva

 • dvig uspešnosti in prepoznavnosti vašega podjetja

 • predstavitev inovativnih rešitev in sprememb

 • katerim pogojem je potrebno zadostiti pri digitalnem računovodstvu

Vstopnice

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vstopnice ni več na voljo