Loading Dogodki

Želite generirati več leadov ter bolje razumeti svoje stranke? Želite zgraditi oseben odnos s svojimi potencialnimi strankami pri vsem tem pa prihraniti še na času?

Z digitalizacijo so se nakupne navade zelo spremenile, tem spremembam pa se morajo, s svojim marketingom in oglaševanjem,  znati prilagoditi vsa podjetja, ki želijo uspešno prodajati na spletu. Kako? Razumeti morajo nakupni proces, izboljšati integracijo z obiskovalci spletne strani ter bolje razumeti svoje stranke in njihove potrebe. Vse to in še več, pa nudi avtomatizacija, proces s pomočjo katerega ne potrebujete vedno znova pritisniti na »Pošlji« za vsako e-poštno sporočilo, akcijo ali objavo, ki jo ustvarite. Dobra orodja za avtomatizacijo vam pomagajo identificirati občinstvo, oblikovati pravo vsebino in samodejno sprožiti dejanja na podlagi urnikov in vedenja strank, vi pa se lahko v tem času osredotočite na druge naloge.

Predaval bo Roman Čretnik, Spletni strateg v podjetju IT Melona, z več kot 15 let izkušenj v digitalnih vodah.

Kaj se boste naučili?

  • Zakaj potrebujete avtomatizacijo?
  • Kako deluje?
  • Kako vam avtomatizacija pomaga prihraniti na času?
  • Kako vam lahko avtomatizacija pomaga pri boljši integraciji z obiskovalci spletne strani?
  • Kako vam lahko avtomatizacija pomaga pri lažjem razumevanju vaših strank?

Lokacija: Prostori podjetja IT Melona, Lackova cesta 78a, 2000 Maribor

Termin: 11. 4. 2019 9:00 – 12:00

Vstopnice

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vstopnice ni več na voljo