Dandanes se verjetno vsi, ki želite uspeti v poslovnem svetu, zavedate pomena digitalnega marketinga in njegove kompleksnosti. Nakupovalne navade potrošnikov so se spremenile in brez prisotnosti na spletu, le malokdo še lahko uspe. Iz tega naslova smo se odločili, da pripravimo seminar z naslovom Digitalni marketing – laboratorij uspešnosti, na katerega smo povabili strokovnjake iz različnih področij digitalnega marketinga. Naš cilj je bil, da si skupaj razširimo obzorja in predstavimo koristne nasvete za uspešno digitalno poslovanje v 21. stoletju. Dan D je bil sončen valentinov četrtek, 14. 2. 2019, lokacija Hotel City v Mariboru, udeleženci pa novega znanja željni posamezniki.

Tanja, Biserka, Tim, Patricija, Irena, Gaber ter naša Rok in Roman so pokrili velik spekter digitalnega marketinga – od vsebinskega marketinga, videa, avtomatizacije pa vse do oglaševanja na socialnih omrežij in priprave enotne grafične podobe na vseh prodajnih kanalih. Vsi na področjih, ki so jih predstavili, delujejo že po več let, zato so lahko govorili o izkušnjah iz prve roke in predstavitev popestrili še s praktičnimi primeri.

Predavatelji in njihovi naslovi:

  • Tanja Verhovnik (Verus) – Klasični marketing v digitalni dobi (povezava klasičnih in digitalnih marketinških orodij)
  • Biserka Kišič (KISIK komunikacije) – Dobre zgodbe in zanimive vsebine za uspešno prodajo
  • Tim Zupančič (Zupančič design) – Video in Instagram kot prodajno orodje
  • Patricija Pangeršič (osebna trenerka) – Kako zgraditi močno skupnost na socialnih omrežjih (in kako to unovčiti)
  • Rok Makovec (IT Melona, spletna agencija) – Oči kupujejo (pomen enotne podobe na različnih prodajnih kanalih)
  • Irena Jurjevec (Papina.si) – Odnos do kupca kot ključna sestavina uporabniške izkušnje
  • Roman Čretnik (IT Melona, spletna agencija) – Digitalna avtomatizacija za prihranek časa in dvig prihodkov
  • Gaber Marolt (NLP center)- Katera digitalna orodja izbrati za najboljšo prodajo

Dan pa seveda ni bil namenjen le učenju. Odmore za kavo smo imeli priložnost izkoristiti za druženje in kovanje novih osebnih in poslovnih vezi.

Uspešno izpeljan dogodek in pozitivni odzivi obiskovalcev so nam je dali krila in odločili smo se, da bomo v prihodnje pripravili še več podobnih druženj, zato nikar ne spreglejte naših novic.

Naša misija je vaš uspeh in v kolikor imate kakršnokoli dilemo ali vprašanje nikar ne odlašajte, kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitve.