BREZPLAČNI WEBINAR: Prodaja s chatboti

Webinar bo potekal 16. 6. 2020 ob 9:00 (v angleškem jeziku).

  • Se sprašujete, kako lahko še izboljšate vašo stran, da se bodo kupci in obiskovalci raje vračali nazaj?
  • Se vam dogaja, da velik del svojega delovnega časa porabite za to, da odgovarjate na vprašanja obiskovalcev vaše spletne strani ali trgovine?
  • Na bolj ali manj podobna vprašanja?

Ta del vašega dela si lahko enostavno olajšate. Na svojo spletno stran ali v spletno trgovino dodajte chatbota – klepetalnega robota, ki bo prevzel vlogo prvega informatorja in zbiral podatke o vaših obiskovalcih ter vam pomagal povečati prodajo. Če vaše podjetje dnevno prejme veliko poizvedb, lahko chatbot razbremeni ekipo za podporo strankam in ji hkrati pomaga pri delu s strankami. Obiskovalce vaše spletne strani lahko usmeri na pravi izdelek, svetuje stranki in jo pomaga prepričati, da zaključi nakup.

S pridobljenimi informacijami, ki jih bo za vas pridobil chatbot, lahko optimizirate in bolje strukturirate vsebino vaše strani. Skozi vprašanja, ki jih vgradite chatbotu, lahko prepoznate potrebe sogovornika, ga usmerite na ustrezen izdelek ali ponudbo in obiskovalcu omogočite vrhunsko uporabniško izkušnjo. Ter seveda zaključek konverzije.

Za vas smo v goste povabili guruja za chatbote iz Belgije, Dominiqua Hoogstederja, ki vam bo na brezplačnem webinarju v Sloveniji podrobneje predstavil prednosti uporabe klepetalnih robotov.

Kaj je chatbot in kako deluje?

Chatbot ali klepetalni robot je asistent, ki komunicira preko tekstovnih sporočil. Vgrajen je v spletno stran in pomaga podjetjem tako, da takoj komunicira z obiskovalci spletne strani. Danes smo uporabniki vedno bolj zahtevni, tempo življenja je hiter, zato si želimo tudi takojšnjih odgovorov in hitre odzivnosti.

Osrčje klepetalnega robota sestavlja umetna inteligenca (AI), za njegove funkcionalnosti pa se uporablja obdelava naravnih jezikov (Natural Language Processing – NLP), strojno učenje (Machine Learning) in analiza sentimenta (Sentiment Analysis).

WEBINAR O CHATBOTIH JE NAMENJEN:

  • Lastnikom spletnih strani in trgovin, ki si za svoje obiskovalce želite boljše uporabniške izkušnje.

  • Vsem, ki želite spoznati naprednejšo tehnologijo in novitete v pogovornem marketingu.

  • Lastnikom spletnih strani, ki želite bolje spoznati vaše obiskovalce in jih hitreje usmeriti skozi nakupno pot do konverzije.

CILJI WEBINARJA O CHATBOTIH

  • Spoznali boste, kaj chatboti so in kako delujejo.

  • Spoznali boste primere dobrih praks, kjer so chatboti pozitiven dobrinos podjetjem.

  • Spoznali boste, kako vam bo chatbot prihranil čas in denar ter na kakšen način pripomore k odlični uporabniški izkušnji obiskovalcev vaših spletnih strani.

Kdo je Dominique Hoogsteder

Delavnico bo vodil strokovnjak za chatbote Dominique Hoogsteder iz Future Marketing Agency, ki ima sedež v Belgiji, deluje pa po celotni Evropi in tudi drugod po svetu. Njegova specialiteta so chatboti za hotele, avtohiše, nepremičninske agencije, zavarovalnice in nakupovalne centre, z enakim entuziazmom pa se loteva tudi takšnih za manjše salone, druge obrtnike in spletne trgovine.