V vsej poplavi digitalnih vsebin in kampanj je dandanes izjemno težko izstopati, doseči svoje ciljne skupine in ne nazadnje doseči, da se kupci in stranke vračajo k nam.

Na webinarju boste spoznali načine, s katerimi boste pri digitalnih aktivnostih izstopali od konkurence. Nekaj možnih načinov predstavljamo skozi primer naročnika spletne agencije IT Melona plosca.si, za katerega smo skozi najrazličnejše akcije povečali prodajo za kar 10 krat v le parih mesecih.

Vsebino je pripravila Nataša Šafhalter Đukić, tržnik storitev pri spletni agenciji IT Melona. Njeno delo obsega pripravo digitalnih strategij in kampanj vsebinskega marketinga za večje slovenske in regijske naročnike. Pri svojem delu izhaja tudi iz modalitet NLP (NLP trener, Mojster Praktik, Praktik) ter znanj fotografije in kreativnega razmišljanja.

Predavanje je bilo izvedeno v živo v okviru 7. Digitalnega laboratorija in ta webinar je posnetek tega predavanja. Sami v webinarju žal več ne morete postavljati vprašanj, lahko pa nas kontaktirate in z veseljem vam priskočimo na pomoč.

Spoznali boste:

  • Kako priti do več kvalitetnih leadov in novih priložnosti v sedanji poplavi »lead generation« kampanj?
  • Kako biti pri ustvarjanju digitalnih vsebin še boljši, drugačen?
  • Nekaj čisto konkrentnih nasvetov iz prakse, ki jih je dobro upoštevati, ko se lotevate sodelovanja z drugimi podjetji, organizirate nagradne igre, se odločate za sodelovanje z influencerji…

Prijavite se preko obrazca na desni in si brezplačni webinar oglejte takoj!